När väl investeringsbeslutet är fattat handlar det om ordinarie verksamhet för stödfunktionerna. Det är här HR, kommunikation, IT, Public Affairs, Sustainability etc gör sitt jobb – dock med skillnaden att deras värdeskapande är tydliggjort och överenskommit med de affärsansvariga man jobbar för och med.

Vårt bidrag i detta skede är att vi kan hjälpa till med tips och råd för hur implementeringen av en värdeskapandemodell enligt vår erfarenhet påverkar hur man arbetar tillsammans istället för som (hos många organisationer) med skarpa interna organisatoriska gränser. Vår mångåriga erfarenhet av att göra detta kan hjälpa er att implementera det nya arbetssättet så snabbt och smidigt som möjligt.

I övrigt är det här respektive profession har sin expertkunskap kring hur arbetet bedrivs. Skulle ni behöva stöd med något område så samarbetar vi med några av landets främsta konsulter och ledande byråer inom public affairs, kommunikation, HR och legal. Vi hjälper er gärna att hitta bästa möjliga externa stöd för att arbeta med de prioriterade frågorna!

Estimation & elimination

Här sätter vi ett värde på potentiellt värdeskapande – och identifierar vad som bidrar minst och bör prioriteras bort